Forum Moto Klub Maršal, Banja Luka

Full Version: Deda na skuteru!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: skuter2609.jpg]

Iako ima pune 92 godine, Osman Letić iz sela Vrhpolje kod Sanskog Mosta svakodnevno se vozi skuterom koji mu je, kako kaže, omiljeno prevozno sredstvo.

Ovaj vitalni starac ističe da se često doveze svojim dvotočkašem u 20 kilometara udaljen Sanski Most, gdje je redovno izložen radoznalim pogledima prolaznika. Kaže da pazi na brzinu, uslove na putu i, naravno, na sve drugo, što je odlika dobrog vozača.

"Često mi prebacuju šta ću ja ovakav star na motociklu, ali ja se ne dam. Ponekad vozači trube iza mene jer smatraju da vozim suviše sporo, ali ja samo poštujem saobraćajne znakove", kaže nasmiješeno Letić.

Dodaje kako ga i članovi porodice dobronamjerno savjetuju da se ne vozi brzo na motociklu jer bi mogao pasti i ozlijediti se.

"Dobro se osjećam, a kad vozim skuter, znam i da sam živ. Šteta što ovakvih vozila nije bilo u mojoj mladosti", sa sjetom dodaje Letić.

Ovaj starac je posebno omiljen među djecom u svom rodnom selu. Mališani često zbijaju šale na njegov račun, a starac sve to stoički podnosi.

"Često mi predlažu da se trkamo skuterima. Da sam samo koju godinu mlađi, izazov bih prihvatio bez problema", kaže Letić.
OleOle
sumljiv je on meni ,cuvajte babe po selu jer dida ima skuterRespect
Caresahukralju

No coment! Biggrin
Dobro deda izgleda u odjelu... Umroodsmijeha
Reference URL's